Antena Meniu Search
x

Tatăl unei fetiţe de 5 ani din Constanţa vrea 50.000 € daune pentru fiica lui, de la vecina care are un fiu de 3 ani

Tatăl unei fetiţe de 5 ani din Constanţa vrea 50.000 € daune pentru fiica lui, de la vecina care are un fiu de 3 ani. Bărbatul s-a dus la Tribunal şi a povestit tot "necazul" copilei lui.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.10.2019, 11:31

Fetiţă de 5 ani
Tatăl unei fetiţe de 5 ani din Constanţa vrea 50.000 € daune pentru fiica lui, de la vecina care are un fiu de 3 ani - Facebook

Tatăl unei fetiţe de 5 ani din Constanţa vrea 50.000 € daune pentru fiica lui, de la vecina care are un fiu de 3 ani. Bărbatul s-a dus la Tribunal şi a povestit tot "necazul" copilei lui.

O joacă în faţa blocului între copii care erau vecini a ajuns la Tribunal, în Constanţa, unde un bărbat, tatăl unei fetiţe care avea 5 ani în acel moment, cere despăgubiri uriaşe pentru fiica lui. 

Copiii se jucau în faţa blocului, când fetiţa de 5 ani, susţine femeia chemată în judecată, care era însoţită de o mătuşă, a început să-i lovească băieţelul de 3 ani. Abia când a fost lovit de copilă în zona genitală, susţine femeia, a intervenit în favoarea fiului ei, care "s-a lăsat pe vine şi a început să plângă", scrie Ziua de Constanţa.

Tatăl fetiţei a susţinut la tribunal că femeia i-ar fi strigat acesteia: "Te calc în picioar şi te omor cu mă-ta cu tot!" E fraza pentru care, susţine bărbatul, fetiţa lui a avut nevoie de consiliere psihologică, de aceea a venit în instanţă cerând daune morale.

"I-au fost încălcate toate valorile intrinseci fiineţi umane, reprezentate de viaţa în condiţiile normale, sănătate, integritate psihică şi deminitate.", a spus tatăl în faţa judecătorilor despre trauma trăită de fiica lui.

Tribunanul Constanţa a respins cererea şi l-a obligat pe tatăl fetiţei la cheltuieli de judecată plătite pârâtei în valoare de 2.000 de lei, dar bărbatul a făcut apel şi urmează acum judecarea la Curtea de Apel Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Tatăl unei fetiţe de 5 ani din Constanţa vrea 50.000 € daune pentru fiica lui, de la vecina care are un fiu de 3 ani