Antena Meniu Search
x

Tatăl sportivei ar putea ieși din arest

Tatăl jucătoarei de tenis din Constanţa, care-a bătut-o pe fată pe teren pentru că a pierdut un meci, ar putea ieşi azi din arest

Vezi și

Tatăl jucătoarei de tenis din Constanţa, care-a bătut-o pe fată pe teren pentru că a pierdut un meci, ar putea ieşi azi din arest.

Bărbatul de 47 de ani ar urma să ajungă în ţară diseară, după ce-a stat în arest pentru 7 zile în Israel. Tatăl jucătoarei de tenis a primit avocat din oficiu, iar acum speră ca acesta să îl ajute să fie eliberat. Cazul Andradei Surdeanu, o jucătoare talentată din Constanţa, a zguduit presa din Israel şi România după ce fata de 16 ani a fost lovită de tatăl ei chiar pe terenul de tenis. Tatăl ei, antrenor de altfel, a fost nemulţumit de evoluţia fiicei lui în timpul unui meci important din Israel, lucru recunoscut de altfel chiar de fată. Tot ea a spus însă că n-a fost decât o greşeală, că îşi iartă părintele şi că îl aşteaptă în ţară.

Ambasada României la Tel Aviv a fost informată cu privire la situaţia unui cetățean român care, în cursul zilei de 27 noiembrie 2014, a fost reținut de către autoritățile israeliene, sub acuzația de violență asupra fiicei sale.

Misiunea diplomatică a întreprins demersurile legale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tatăl sportivei ar putea ieși din arest