Antena Meniu Search
x

Adolescenţii care au ucis un taximetrist în Timiş şi-ar fi recunoscut fapta la audieri. Cel mai mare dintre ei e cercetat şi în alt dosar

Doi adolescenţi sunt acuzaţi că ar fi ucis un taximetrist din Lugoj. Povestea refăcută de anchetatori este înfiorătoare. Băiatul de 15 ani împreună cu prietenul lui de 17 ani ar fi comandat un taxi cu intenţia de a fura maşina.

Vezi și

Doi adolescenţi sunt acuzaţi că ar fi ucis un taximetrist din Lugoj. Povestea refăcută de anchetatori este înfiorătoare. Băiatul de 15 ani împreună cu prietenul lui de 17 ani ar fi comandat un taxi cu intenţia de a fura maşina. Camerele de supraveghere dintr-o comună din Timiş au surprins momentul în care cei doi copii s-au întâlnit cu taximetristul şi l-au atacat. Cadavrul a fost găsit abia astăzi într-o pădure. Cei doi adolescenţi ar fi recunoscut la audieri că au ucis, spun surse din anchetă.

Anchetatorii cred adolescenţii de 15, respectiv 17 ani aveau totul plănuit în momentul în care au comandat un taxi în localitatea Darova. Camerele de supraveghere din zonă au surprins ultimele clipe din viaţa şoferului. 

Odată urcaţi în maşină, cei doi adolescenţi l-ar fi atacat pe şofer, apoi l-ar fi jefuit. Cadavrul l-ar fi ascuns în pădurea dintre localităţile Buziaş şi Sinersig. 

Tinerii s-ar fi plimbat cu maşina furată până când a rămas fără combustibil. Maşina a fost găsită abandonată pe o stradă din Timişoara. 

Anchetatorii au descoperit că adolescentul de 17 ani mai este cercetat într-un alt dosar penal pentru loviri şi alte violențe. Cei doi au fost reţinuţi, iar judecătorii vor decide mâine dacă se impune arestarea lor. Băiatul de 15 ani va fi supus unei expertize psihologice care va stabili dacă a avut sau nu discernământ. 

Anul acesta 480 minori au fost trimişi în judecată. Numărul e cu şapte procente mai mare faţă de anul trecut. 50 dintre ei sunt acuzaţi de crimă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Adolescenţii care au ucis un taximetrist în Timiş şi-ar fi recunoscut fapta la audieri. Cel mai mare dintre ei e cercetat şi în alt dosar