Antena Meniu Search
x

Panică printre taximetriştii constănţeni. Mai mulți șoferi au fost jefuiți de trei indivizi, sub amenințarea cuțitului

Este panică printre taximetriştii constănţeni! Mai mulţi şoferi au fost jefuiţi de un grup de trei indivizi care le pun cuţitul la gât şi îi lasă şi fără bani. Tâlharii acţionează doar noaptea şi îşi aleg victime în vârstă. Dintre cei 15 şoferi jefuiţi, numai 4 au depus plângere la Poliţie. 

Vezi și

Este panică printre taximetriştii constănţeni! Mai mulţi şoferi au fost jefuiţi de un grup de trei indivizi care le pun cuţitul la gât şi îi lasă şi fără bani. Tâlharii acţionează doar noaptea şi îşi aleg victime în vârstă. Din păcate, dintre cei 15 şoferi jefuiţi, numai 4 au depus plângere la Poliţie. 

Indivizii comandă taxiurile după ora trei dimineaţa, când pe traseu ştiu sigur că rămân mai mult şoferii în vârstă. 

Acum, şoferii de taxi se anunţă între ei. Sunt mai vigilenţi când e vorba de clienţi care vin în grupuri de câte trei sau patru persoane.

Până acum, au fost jefuiţi şoferi de la toate companiile de taximetre. Însă din 15 victime, doar 4 au avut curaj să depună plângere la poliţie.

Când vor fi prinşi, cei trei tineri vor fi acuzaţi de tâlhărie şi vor fi trimişi în judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Panică printre taximetriştii constănţeni. Mai mulți șoferi au fost jefuiți de trei indivizi, sub amenințarea cuțitului