Antena Meniu Search
x

Telenovela Cioaca-Elodia are actori noi! Familia politistului spune ca anchetatorii ar fi plantat probe

Telenovela Cioaca-Elodia are actori noi. Familia lui Cioaca spune ca dosarul e plin de greseli si ca anchetatorii ar fi plantat probe in casa politistului.

Vezi și

Familia lui Cioaca il arata cu degetul si pe procurorul Marius Iacob despre care spun ca ar fi avut legaturi directe cu Elodia.

“Mai bine il intrebati pe Iacob daca s-a cunoscut cu Elodia. Intrebati daca s-a cunoscut cu Elodia! Verificati!”, spune, hotarat, cumnatul lui Cristian Cioaca.

Elodia Ghinescu si Marius Iacob. O relatie spre care arata acum cu degetul rudele politistului. Cumnatul lui Cioaca spune ca pentru procurorul Marius Iacob avocata Elodia Ghinescu nu este o straina. Din contra. Cei doi s-au nascut in aceeasi localitate, la diferenta de doi ani.

Iar intre Elodia si Marius Iacob ar fi mai mult decat atat. Rudele lui Cioaca sustin ca avocata si procurorul au copilarit impreuna in localitatea Albesti de Muscel. Oamenii din comuna isi amintesc mai ales de Emilia Ghinescu si de fiica ei!

Cand a cunoscut-o pe Elodia, pe viitorul procuror Iacob il chema Noghi. Si-a schimbat numele dupa ce s-a mutat langa Bucuresti. Prietena din copilarie, Elodia, a fost cea care a facut din Iacob un nume. Din momentul in care procurorul a preluat cazul a devenit o vedeta. Iar Cioaca, principalul suspect.

Avocata lui Cristian Cioaca ii acuza pe anchetatori ca au plantat probe in apartamentul politistului. “Unul dintre politisti a primit dispozitie sa-l scoata din apartament pe clientul meu. Au descins la un restaurant, unde politistii au servit shaorma, numai Cioaca n-a vrut nimic. Este un abuz grosolan”, a declarat avocata lui Cristian Cioaca.

Contactat telefonic, procurorul sustine ca a locuit pana la 12 ani la Campulung Muscel, dar nu a cunoscut-o pe Elodia in aceasta perioada. In plus, nu a avut nicio legatura cu Elodia cata vreme avocata a fost in viata!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Telenovela Cioaca-Elodia are actori noi! Familia politistului spune ca anchetatorii ar fi plantat probe