Antena Meniu Search
x

Tiff, gata să înceapă

Cinefili, atenţie! Cel mai grandios eveniment din România dedicat vouă începe peste câteva zile. Festivalul Internaţional de Film Transilvania, ţinut la Cluj Napoca, va aduce publicului mai mult de 200 de producţii din peste 50 de ţări

Vezi și

Cinefili, atenţie! Cel mai grandios eveniment din România dedicat vouă începe peste câteva zile. Festivalul Internaţional de Film Transilvania, ţinut la Cluj Napoca, va aduce publicului mai mult de 200 de producţii din peste 50 de ţări. 

În mare, s-a discutat programul Festivalului, dar şi despre invitaţii care vor sosi acolo. Vorbim de 850 de invitaţi, români şi străini, actori şi personalităţi influente din industria filmului. Pe lângă cele peste 200 de producţii, vor rula şi proiecţii speciale. Vorbim despre şase poveşti cu şi despre răzbunare, care vor deschide TIFF 2015.

Totodată, şi anul acesta Festivalul Internaţional de Film Transilvania îşi păstrează platforma prin care cineaştii aflaţi la început de drum, din orice colţ al ţării, au şansa de a-şi prezenta lungmetrajele în faţa unor potenţiali finanţatori. În plus, aşa cum spuneai, vor fi şi concerte în aer liber, cu intrarea gratuită, şi multe petreceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Tiff, gata să înceapă