Antena Meniu Search
x

Peste 100 de împătimiţi de curse ilegale s-au strâns în parcarea din faţa Casei Poporului

România nu conştientizează nicio secundă cât de important este să rămânem în casă. Peste o suta de oameni s-au adunat în parcarea din față Casei Poporului.

de Redactia Observator

la 21.03.2020, 13:53

Vezi și
  • Noul coronavirus nu îi sperie deloc pe tineri.
  • Distracţia a fost în schimb stricată de oamenii legii.

România nu conştientizează nicio secundă cât de important este să rămânem în casă. Peste o suta de oameni s-au adunat în parcarea din față Casei Poporului.

Cu maşinile sau cu motocicletele, încărcaţi cu multă adrenalină, cu toţii erau pregătiţi pentru cursele ilegale. Distracţia a fost însă stricată de oamenii legii.

În timp ce situaţia în Italia pare scăpată de sub control, în România, coranavirusul nu îi ţine departe de obiceiurile lor pe tineri. În Capitală, peste 100 de împătimiţi de curse ilegale s-au strâns în parcarea din faţa Casei Poporului, în ciuda tuturor apelurilor lansate.

Noul coronavirus nu îi sperie deloc pe tinerii încărcaţi de adrenalină. Ba mai mult, ei tratează superficial tot ceea ce se petrece în jurul lor.

Distracţia a fost în schimb stricată de oamenii legii. Zeci de echipaje de poliţie au ajuns în parcare, iar şoferii s-au ales cu avertismente. Poliţiştii au rămas acolo, întreaga noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Peste 100 de împătimiţi de curse ilegale s-au strâns în parcarea din faţa Casei Poporului