Antena Meniu Search
x

Tineri din Dâmboviţa, loviți intenţionat cu mașina pentru o datorie

A vrut să se răzbune pe rivalii săi şi i-a băgat în spital. A fost scandal mare într-o comună din Dâmboviţa. Un tânăr a mers acasă peste alţi trei băieţi, ca să-şi recupereze o datorie mai veche.

Vezi și

A vrut să se răzbune pe rivalii săi şi i-a băgat în spital. A fost scandal mare într-o comună din Dâmboviţa. Un tânăr a mers acasă peste alţi trei băieţi, ca să-şi recupereze o datorie mai veche. Aceștia s-au luat la ceartă, iar tânărul i-ar fi lovit cu maşina. Una dintre victime a suferit răni grave. Iar şoferul a ajuns în faţa poliţiştilor şi s-ar putea alege cu dosar penal.

Totul s-a petrecut în comuna dâmboviţeană Răzvad. Băiatul, în vârstă de 20 de ani, a mers aseară la alţi trei tineri acasă, pentru a-şi recupera banii. Nu s-a dus singur, şi-a mai luat în maşină un prieten. Când a ajuns, a şi început scandalul. Tânărul susţine că cei trei i-au atacat şi nu i-au mai lăsat să plece.

Tânărul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. I-a lovit pe cei trei cu maşina. Spune că nu intenţionat, ci doar a încercat să scape de acolo. Unul dintre rivalii săi a fost izbit în plin şi a suferit răni grave.

Ceilalţi doi băieţi au fost şi ei răniţi. Spun că tânărul i-a urmărit cu maşina şi i-a lovit intenţionat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul a fost dus în faţa anchetatorilor şi s-ar putea alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tineri din Dâmboviţa, loviți intenţionat cu mașina pentru o datorie