Antena Meniu Search
x

Toata lumea aşteaptă ca Gigi Becali să fie eliberat

Gigi Becali are bilet de voie de la închisoare să stea cu familia. Iar astăzi a fost pelerinaj la vila milionarului.

Vezi și

 Gigi Becali are bilet de voie de la închisoare să stea cu familia. Iar astăzi a fost pelerinaj la vila milionarului. S-a făcut curăţenie generală, pentru ca Becali să fie primit bine de ai lui.

Nu şi-a mai îmbrăţişat fetele şi mama de când a fost închis. De aşteptat, l-au aşteptat pe Gigi şi fotbaliştii de la Steaua. Aseară, au devenit campionii României şi ar fi vrut să ciocnească o cupă de şampanie cu patronul.

Gigi Becali a privit în celulă cum Steaua lui a luat iar titlul de campioană. A doua familie a lui Becali - echipa de fotbal - s-a grăbit astăzi să revină la Bucureşti, să nu rateze şampania cu şeful.

În Pipera, paznicii s-au trezit cu noaptea-n cap şi au făcut curtea lună. Au spălat şi trotuarul. Toată lumea a stat cu ochii spre poartă. De la cei care au intrat şi au tot ieşit din curtea lui Becali, până la cameramanii de vis-a-vis. De la 7 şi jumătate, când Becali ar fi trebuit să părăsească închisoarea, au început pelerinajul şi aşteptarea.

2 ore are Becali de parcurs, cu maşina, pe autostradă, de la Poarta Albă până-n Pipera. Sau o jumătate de oră, dacă aterizează, cu elicopterul, la Băneasa. Primul stop în drumul către casă nu va fi însă acasă.

În permisie, Gigi trebuie să spună încă de la plecare conducerii penitenciarului destinaţia şi traseul. Apoi, să se prezinte la secţia de poliţie de care aparţine. Pe acolo trece şi la plecare. Iar în rest, e liber.

N-a fost să fie astăzi ziua libertăţii. Becali a fost însă liber să iasă la muncă. La academie la naşul Hagi, ca să strângă credite şi să-şi reducă din pedeapsă. A ispăşit un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Toata lumea aşteaptă ca Gigi Becali să fie eliberat