Antena Meniu Search
x

Polițiștii români au descoperit 12.000 de tone de azotat de amoniu depozitate necorespunzător, după tragedia din Beirut

Aproape 12 mii de tone de azotat de amoniu depozitate necorespunzător au fost descoperite de polițiștii din cadrul IGPR. Cea mai mare cantitate din explozibilul care a aruncat în aer portul din Liban a fost găsită în Portul Constanța. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 15.09.2020, 22:50

Vezi și
  • Cea mai mare parte a cantității de azotat de amoniu a fost descoperită în Portul Constanța.

Aproape 12.000 de tone de azotat de amoniu depozitate necorespunzător au fost descoperite de polițiști. Totul în cadrul unei acțiuni a polițiștilor desfășurată în toată țara, în perioada 27 iulie - 8 septembrie. 

Vorbim despre unul dintre cele mai folosite îngrășăminte și unul dintre cele mai periculoase materiale explozibile. De altfel, chimiștii spun că o astfel de substanță este foarte, foarte periculoasă, în special în apropiere de combustibil lichid precum benzina sau motorina.

După tragedia din Beirut, polițiștii români au început o anchetă la nivelul depozitelor pentru a vedea în ce condiții este ținută marfa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Polițiștii români au descoperit 12.000 de tone de azotat de amoniu depozitate necorespunzător, după tragedia din Beirut