Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Neamţ a atacat cu toporul o ambulanță și o mașină de poliție. Doar gloanţele l-au oprit

Scene incredibile au avut loc în comuna Urecheni, județul Neamț. Un sătean, presupus bolnav psihic, a atacat cu toporul o ambulanță și o mașină de poliție și nu s-a oprit decât în momentul în care polițiștii l-am împușcat.

Un bărbat din Neamţ a atacat cu toporul o ambulanță și o mașină de poliție. Doar gloanţele l-au oprit

Scene incredibile au avut loc în comuna Urecheni, județul Neamț. Un sătean a atacat cu toporul o ambulanță și o mașină de poliție și nu s-a oprit decât în momentul în care polițiștii l-am împușcat.

Potrivit presei locale, nebunia omului a fost declanșată de sosirea Ambulanței la domiciliul său, la solicitarea familiei. Bărbatul a refuzat să primească îngrijiri medicale și, pentru a-și exprima dezacordul, a luat un topor și a început să ciopârțească Ambulanța. A spart parbrizul cu muchia toporului, în partea șoferului. Din fericire, asistentul și șoferul Ambulanței au reușit să fugă.

Tulburările de comportament ale pacientului au determinat cadrele medicale să ceară ajutorul Poliției, în jurul orei 12.30. Martorii spun că oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l potoli pe atacator. L-au somat cu două focuri de avertisment, dar fără efectul dorit. Fiindcă viețile celor din preajma presupusului bolnav psihic erau în pericol, iar bărbatul nu avea nicio intenție să lase toporul din mână, în cele din urmă polițiștii l-au împușcat în picior, reușind astfel să îl oprească.

O altă Ambulanță ajunsă la fața locului l-a preluat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, Elena Bulgărea a declarat pentru ziartarguneamt.ro că „În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, datorită agresivității și faptului că persoana respectivă amenința având în mână un obiect contondent, s-a procedat la somarea persoanei, executarea în plan vertical a unui foc de avertisment și ulterior s-a tras și în plan orizontal, reușindu-se astfel imobilizarea bărbatului de 38 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. (sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Neamţ a atacat cu toporul o ambulanță și o mașină de poliție. Doar gloanţele l-au oprit