Antena Meniu Search
x

Topul ţărilor în care oamenii zâmbesc cel mai mult în selfie-uri! Pe ce loc ne clasăm

Un inedit clasament a fost efectuat de un ghid digital de turism, care a studiat peste un milion de fotografii "selfie", postate pe Instagram

"Selfie" este un autoportret fotografic realizat cu un telefon mobil şi publicat apoi online pe reţelele de socializare.

Fiecare fotografie analizată a primit un "scor al zâmbetului" (între 0 şi 100 de puncte). Astfel, a fost stabilit un indicator al fericirii pentru ţările din care proveneau persoanele care apăreau în respectivele imagini, scriu cei de la Daily Mail.

Indicatorul fericirii recomandă respectivele ţări pentru a fi vizitate de turişti. Brazilia se află pe primul loc (cu un scor al zâmbetului de 60,8 puncte din 100 posibile), fiind urmată de Nicaragua (59,4 puncte) şi Columbia.

Pe locurile al patrulea şi al cincilea s-au situat Bolivia şi Costa Rica. Pe de altă parte, persoanele din Europa de Est zâmbesc mai mult în selfie-uri decât occidentalii, Macedonia aflându-se pe locul al 11-lea, iar Republica Moldova pe locul al 16-lea, locul al 19-lea fiind rezervat României, urmate la mare distanţă de Luxemburg (locul 30) şi Irlanda (locul 31).

Spre uimirea tuturor, tocmai ţările cunoscute ca destinaţii turistice de excepţie s-au aflat la coada clasamentului: Franţa, Marea Britanue şi Spania. Pe ultimul loc se află Japonia.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Topul ţărilor în care oamenii zâmbesc cel mai mult în selfie-uri! Pe ce loc ne clasăm