Antena Meniu Search
x

Toxiinfectie la hotelul M.A.I. Sase copii si doi adulti, transportati la spital

Mai multi angajati ai Ministerului de Interne si copiii lor si-au sfarsit vacanta pe litoral, la spital. Li s-a facut rau, dupa ce au luat masa de pranz la restaurantul hotelului in care erau cazati si au cerut ajutorul medicilor

Vezi și

Parcarea din fata hotelului semana, mai degraba, cu o unitate de primiri urgente. Parinti si copii - cu totii au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Totul a inceput imediat dupa masa de pranz. Copiii au acuzat mai multe dureri abdominale si au inceput sa vomite. Speriati, unii parinti nici n-au mai asteptat sa vina ambulantele. Si-au urcat copiii in masinile personale si au pornit singuri spre Constanta.

Hotelul la care erau cazati oamenii apartine Ministerului de Interne. Turistii spun ca nu au mancat nimic in afara de ceea ce a fost in meniul de la restaurant. "La pranz, abia a mancat copilul cateva bucati de carne dintr-o tochitura, atat. Si o ciorba de fasole, dar nu a luat copilul decat doua linguri, pentru ca nu-i place".

Aproape douazeci de oameni au avut nevoie de ingrjiri medicale, iar sase copii si doi adulti au fost transportati la Spitalul de Boli Infectioase Constanta. Un copil a ramas internat in spital peste noapte, sub atenta supravegehre a medicilior de pe sectia militara. Acestia banuiesc ca problemele au fost de la tochitura consumata de turisti la pranz. Reprezentantii de la Directia Medicala a Ministerului de Interne au demarat, deja, o ancheta in acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Toxiinfectie la hotelul M.A.I. Sase copii si doi adulti, transportati la spital