Antena Meniu Search
x

Tragedie într-un cartier de romi din Craiova! Doi copii și o tânără de 25 de ani, găsiți fără suflare

Tragedie într-un cartier de romi din Craiova! Doi copii şi o tânără de 25 ani au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon de la un generator pe care îl foloseau ca să se încălzească. În zonă, mai multe familii fac căldură în locuinţe în acest fel, după ce compania de electricitate le-a tăiat curentul.

de Redactia Observator

la 04.02.2019, 09:10

Vezi și

Tragedie într-un cartier de romi din Craiova! Doi copii şi o tânără de 25 ani au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon de la un generator pe care îl foloseau ca să se încălzească. În zonă, mai multe familii fac căldură în locuinţe în acest fel, după ce compania de electricitate le-a tăiat curentul. Alte trei persoane au fost găsite în casă, în stare gravă, şi au fost duse de urgenţă la spital.

Victimele, patru copii şi doi adulţi, au fost descoperite cu puţin timp înainte de miezul nopţii, de un vecin. I-a găsit pe toţi inconştienţi, şi a anunţat imediat autorităţile.

Echipajele de intervenţie au încercat minute în şir să-i salveze. Cei doi copii, de aproximativ 15 ani, şi o tânără de 25 de ani, nu au răspuns însă manevrelor de resuscitare.

În încăpere se aflau şase persoane, dintre care doi adulţi şi patru copii. După evaluarea victimelor, trei persoane au fost transportate la spital, o femeie, un bărbat şi un copil, iar trei persoane au rămas la faţa locului - Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt ISU Dolj

Tragedia a avut loc într-un cartier unde mai multe familii de romi trăiesc în locuinţe fără curent electric. Ca să se încălzească, sunt nevoite sa folosească generatoare.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Nu au găsit nici un act de identitate în locuinţă şi, deocamdată, nu au putut stabili gradul de rudenie dintre cele 6 victime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tragedie într-un cartier de romi din Craiova! Doi copii și o tânără de 25 de ani, găsiți fără suflare