Antena Meniu Search
x

Tragedie! Fetele de la "Beirut" au murit îmbrăţişate

Au lăsat în urma durere, întrebări fără răspuns şi multe lacrimi! Familiile celor trei tinere artiste de la restaurantul libanez "Beirut" din Constanţa acuză pompierii că le-au lăsat să moară asfixiate

Martorii spun că uşa de termopan de la vestiar s-a blocat de la căldură, prinzându-le pe fete ca în capcană. Alţii spun că scară din interior, pe care puteau coborî, a fost blocată de căderea unui tablou imens, apoi a unor grinzi în flăcări. Cert este că fetele au fost găsite moarte, îmbrăţişate.

Trupurile lor au fost descoperite la parterul localului, printre dărâmăturile tavanului prăbuşit. "Sunt întregi, doar Nicole este arsă pe faţă", a spus fratele Mihaelei Tucă, conform Adevărul.

Mama Nicoletei Cengher spune că la tragedie a contribuit un ceai cu care fetele au fost servite. "Chiar în acea seară, barmanul a fost înlocuit. El le-a dat să bea un ceai, după care fetele s-au retras în acea debaraua de la mansardă şi nu au mai putut fi contactate. Telefoanele lor erau închise. Cerem să se facă examen toxicologic! Fetele erau puternice, cum de n-au luptat să spargă geamul uşii de la vestiar? Să se verifice şi de ce era închisă uşa din spate a localului, pe unde aveau ele acces!", reclamă Mariana Sarkany.

Necropsia efectuată luni a determinat cauza morţii fetelor: asfixiere cu monoxid de carbon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tragedie! Fetele de la "Beirut" au murit îmbrăţişate