Antena Meniu Search
x

Tragedie în lumea presei sportive! Valentin Damian, unul dintre cei mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor, a murit la doar 47 de ani

Valentin Damian, unul dintre cei mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor, a murit, miercuri, la doar 47 de ani.

Valentin Damian, unul dintre cei mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor, a murit, miercuri, la doar 47 de ani.

Vali Damian, așa cum era cunoscut, se întorcea de la un eveniment auto în Băneasa, iar la un moment dat i s-a făcut rău în mașină. 

"Inițial a crezut că are un atac de panică, dar la un moment dat și-a pierdut cunoștința", a declarat un coleg.

În drum spre spital, Vali Damian și-a pierdut cunoștința. Medicii sosiți repede la fața locului au încercat să-l resusciteze timp de aproape o oră, iar la Spitalul Floreasca medicii au continuat să se lupte pentru viața lui. Însă, fără succes.

În vârstă de 47 de ani, Vali Damian, care scria despre mașini și despre Formula 1, a făcut parte din echipa Gazetei Sporturilor peste 20 de ani. 

"A făcut cronici de meci, a scris pasionat despre fotbal și alte sporturi, până să se dedice zonei auto. Sensibilitatea lui va rămâne în inimile noastre ca probă a delicateței profesionale și a bunătății umane. Dumnezeu să te odihnească și drum bun, Frățică!", scriu colegii de la GSP.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Tragedie în lumea presei sportive! Valentin Damian, unul dintre cei mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor, a murit la doar 47 de ani