Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE în Vaslui: Un copil de numai 2 ani a MURIT în timp ce se plimba cu bicicleta

Un copil de doi ani, din localitatea vasluiană Vetrişoaia, a murit după ce a fost lovit, pe un drum judeţean, de o maşină în timp ce se plimba pe şosea pe o tricicletă din plastic. În momentul producerii accidentului, băieţelul era nesupravegheat, ieşind singur din curtea locuinţei părinţilor

Un copil de doi ani, din localitatea vasluiană Vetrişoaia, a murit după ce a fost lovit, pe un drum judeţean, de o maşină în timp ce se plimba pe şosea pe o tricicletă din plastic. În momentul producerii accidentului, băieţelul era nesupravegheat, ieşind singur din curtea locuinţei părinţilor.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut pe drumul judeţean care tranzitează localitatea Vetrişoaia, în timp ce copilul se juca nesupravegheat pe partea carosabilă.

Băieţelul a ieşit din curtea locuinţei pe o tricicletă din plastic şi se plimba singur pe şosea în momentul în care a fost lovit de o maşină condusă de un localnic în vârstă de 29 de ani.

În urma impactului, copilul a suferit leziuni grave, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Huşi, unde a murit în foarte scurt timp.

Pe acelaşi subiect

”În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti la locul accidentului, s-a stabilit că minorul a ieşit brusc pe respectivul vehicul de jucărie de după o maşină parcată astfel încât conducătorul auto care circula pe drumul judeţean nu a mai avut timp să reacţioneze pentru a evita impactul. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat indicat fiind unul negativ”, a declarat, marţi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Iulian Petre.

Poliţiştii Biroului Rutier Huşi au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 29 de ani pentru ucidere din culpă.   

Sursă: news.ro

Citeşte şi: DETALII DE ULTIMĂ ORĂ despre băieţelul salvat din fântână, la Teleorman

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » TRAGEDIE în Vaslui: Un copil de numai 2 ani a MURIT în timp ce se plimba cu bicicleta