Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Curba MORŢII! Un şofer grăbit şi-a ucis soţia într-un grav accident rutier, la Suceava

Tragedie, seara trecută, pe un drum judeţean din Suceava. Un şofer grăbit a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, între Cornu Luncii şi Mălini.

de Redactia Observator

la 15.02.2017 , 07:54

Tragedie, seara trecută, pe un drum judeţean din Suceava. Un şofer grăbit a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, între Cornu Luncii şi Mălini.

Nenorocirea s-a petrecut într-o curbă periculoasă. Şoseaua era acoperită cu polei când maşina în care se afla o familie întreagă a derapat în şanţ.

S-a oprit apoi într-un pom. Impactul a fost atât de puternic încât pasagera din dreapta şoferului, chiar soţia acestuia, a zburat prin parbiz. Pe bancheta din spate, o copilă de 3 ani şi bunica acesteia au rămas prinse între fiare. Salvatorii chemaţi în ajutor le-au transportat la spital, la fel şi pe bărbatul de la volan.

Vezi și

Soţia şoferului a murit pe loc, în accident. Nu purta centura de siguranţă. Iar şoferul ar fi apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

Localnicii spun că, în zonă, se produc frecvent accidente rutiere grave.

Rănite grav, fetiţa şi bunica au fost transferate de la Fălticeni la Spitalul Județean Suceava. Culmea, şoferul imprudent a scăpat cu leziuni care nu îi pun viaţa în pericol, dar s-a ales cu un dosar penal pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri sociale » Curba MORŢII! Un şofer grăbit şi-a ucis soţia într-un grav accident rutier, la Suceava