Antena Meniu Search
x

TRAGIC! Un angajat RDS&RCS a fost OMORÂT în urma unei încăierări. Bărbatul de 33 de ani avea programată nunta peste câteva luni

Un angajat al companiei RCS/RDS, plecat de la Vaslui la Bistriţa, în delegaţie, a murit după ce a fost lovit cu parul în cap, în timpul unei încăierări ce a avut loc la o pensiune unde acesta era cazat alături de alţi colegi.

Un angajat al companiei RCS/RDS, plecat de la Vaslui la Bistriţa, în delegaţie, a murit după ce a fost lovit cu parul în cap, în timpul unei încăierări ce a avut loc la o pensiune unde acesta era cazat alături de alţi colegi.

Potrivit presei locale, vasluianul Daniel Tăbăcaru, de 33 de ani, era cazat alături de 27 colegi de la RCS/RDS la o pensiune situată între localităţile Chiuza şi Piatra, din judeţul Bistriţa-Năsăud, ei fiind delegaţi în zonă pentru a se ocupa de reţeaua de cablu şi telefonie mobilă.

Pe 1 aprilie, după ce au terminat lucrul, membrii echipei s-au strâns la o bere. A doua zi trebuiau să predea lucrarea si să se mute la Sibiu. În timp ce stăteau afară, la terasă, o maşină a suferit un accident, lovindu-se într-un cap de pod chiar în faţa pensiunii. Şoferul, care se pare că era băut, a coborât din maşina avariatã, a intrat în curtea pensiunii împreună cu alţi şase amici şi a cerut patronului să le dea voie să bage maşina în curte. După acest episod, cei şapte localnici au intrat în vorbă cu Daniel Tăbăcaru şi colegii acestuia.

“S-au aşezat cu noi la masã. Le-am spus că suntem din Vaslui şi spuneau că au auzit cã avem un oraş frumos. Am băut bere împreunã şi totul părea că se va termina cu bine şi cu o strângere de mânã. Scandalul a pornit de la o boxă de karaoke pe care o aveam noi. Mai exact, după douã beri consumate împreună cei mai multi dintre colegii mei au plecat în camere sã se odihneascã, pentru cã a doua zi trebuia să ne trezim devreme. Cel care avea boxa, a strâns-o şi a plecat si el sã se odihnească. Au venit peste el şi i-au cerut sã le lase boxa pentru cã voiau să se mai distreze. Acesta a refuzat şi de aici a pornit totul. Au început să ne loveascã cu pumnii şi picioarele. Daniel, ca şef de echipã, a intervenit între noi şi a încercat să aplaneze conflictul", a declarat fratele lui Daniel, prezent la locul tragediei.

După ce patronul a reuşit să-i scoată pe scandalagii din pensiune, bărbaţii au continuat conflictul în stradă. La un moment dat, şoferul maşinii avariate, în bărbat de 41 de ani, a luat un par dintr-un gard şi l-a lovit pe Daniel Tăbăcaru în cap. La încăierare ar fi participat şi fiul şoferului, minor.

"A căzut la pământ, secerat. M-am dus la el şi mi-am dat seama că e grav. Intrase în comã. Am încercat sã-l ridic de jos şi am observat cã-i curge mult sânge din cap. Atunci l-am lăsat înapoi jos, l-am întors pe o parte şi i-am desclestat dintii sã nu-si înghită limba. A venit ambulanţa şi l-a luat, dar medicii nu au mai putut face nimic”, a povestit fratele lui Daniel Tãbãcaru.

Criminalul a fost reţinut, apoi judecătorii au emis mandat de arestare pentru 30 de zile. De asemenea, ceilalti localnici, tineri între 16 şi 21 de ani, inclusiv fiul agresorului, sunt cercetaţi sub control judiciar.

Daniel Tăbăcaru a fost ucis înainte de nuntă

Peste câteva luni, Daniel Tăbăcaru avea planificată nunta. Avea un copil de un an şi trei luni si acum reusise să strângă banii necesari pentru ca relaţia pe care o avea să devină oficialã.

Pentru naşi a apelat si a găsit întelegere la aceeaşi familie care i-a botezat copilul. “Voiau sã facă şi nunta, şi petrecerea pentru botez în acelaşi timp. Copilul a fost crestinat atunci, dar nu a fost tinutã si o petrecere care sã marcheze acest eveniment. Din păcate nu a mai apucat”, spune cel care ar fi trebuit să-i fie naş de cununie lui Daniel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » TRAGIC! Un angajat RDS&RCS a fost OMORÂT în urma unei încăierări. Bărbatul de 33 de ani avea programată nunta peste câteva luni