Antena Meniu Search
x

Traian Berbeceanu, acuzat de luare de mită

Fostul şef al Brigăzii pentru combaterea crimei organizate Alba a ajuns astăzi, chiar de ziua lui, din nou în faţa procurorilor DIICOT

Vezi și

Fostul şef al Brigăzii pentru combaterea crimei organizate Alba a ajuns astăzi, chiar de ziua lui, din nou în faţa procurorilor DIICOT

În loc de cadou, procurorii i-au servit patru noi acuzaţii: luare de mită, spălare de bani, fals în înscrisuri şi delapidare. Indiciile pentru noile acuzaţii, procurorii le-ar fi găsit chiar într-un dosar aflat deja pe rol.

Acum, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia este acuzat că a primit o maşină în valoare de 20.000 de euro pentru informaţii din dosare sau despre percheziţii.

"Este, din punctul meu de vedere, o eroare totală. A fost un schimb între două autoturisme. Cu o diferentă plătită. Maşina era de vânzare, am luat-o printr-un intermediar care se ocupa de aşa ceva", a declarat acesta. Şi ar fi plătit-o la preţul pieţei, spune Berbeceanu.

Comisarul mai are un proces pe rol. Este acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei. A stat în arest preventiv din 24 octombrie anul trecut până în 26 noiembrie.

Procurorii de la DIICOT Alba, cei care s-au ocupat de acel caz, au fost puşi sub acuzare de DNA pentru abuzuri. Dar dosarul lui Berbeceanu este anchetat mai departe de DIICOT Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Traian Berbeceanu, acuzat de luare de mită