Antena Meniu Search
x

Tramvai aruncat de pe şine de un TIR, în Iaşi. Martorii spun că şoferul ar fi trecut pe roşu înainte de impact

Un tramvai din Iaşi aproape că a fost aruncat de pe şine de un TIR care l-a lovit în plin, într-un sens giratoriu. Martorii spun că şoferul ar fi trecut pe roşu înainte de impact şi nu a putut frâna la timp. Cabina tramvaiului a fost distrusă, însă vatmanul a scăpat nevătămat. Nici călătorii nu au fost răniţi.

de Redactia Observator

la 29.05.2021, 11:00

Vezi și

Cabina tramvaiului a fost distrusă în totalitate. A fost lovită în plin de un TIR, exact când vehiculul aflat pe şine schimba direcţia de mers într-un rond. Ca prin miracol, vatmanul a scăpat nevătămat iar acum inspectează pagubele. 

Vatman: A venit cu viteză de acolo, cred că dacă eram ieşit pe post dincolo de sens mă răsturna. 

Reporter: Nu au fost victime, nu? 

Vatman: Nu au fost victime, dar abia am plecat, se schimbase semaforul. 

Martorii spun că şoferul TIR-ului ar fi trecut pe roşu. 

Martor: A trecut unul, a trecut în faţa lui, în faţa camionetei. A prins culoarea. El a venit pe roşu-roşu. Se vede pe imagini. 

Poliţiştii au venit de urgenţă la locul accidentului însoţiţi de mai multe ambulanţe. Iniţial s-a crezut că este un accident cu victime. Din fericire, însă, nimeni nu a fost rănit. Circulaţia în zonă a fost întreruptă aproape o oră, până când tramvaiul a fost remorcat. Şoferul TIR-ului a rămas fără permisul de conducere. Şi compania locală de transport a deschis o anchetă în acest caz

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tramvai aruncat de pe şine de un TIR, în Iaşi. Martorii spun că şoferul ar fi trecut pe roşu înainte de impact