Antena Meniu Search
x

Când natura întâlnește nemurirea, se nasc trandafirii criogenați!

Știai că trandafirii criogenați (cunoscuți drept ,,trandafirii nemuritori”) sunt flori naturale care au trecut printr-un proces de conservare pentru a-și menține frumusețea fară a necesita activități uzuale de întreținere, cum ar fi udarea sau plasarea lor într-un loc cu multă lumină?

de Redactia Observator

la 30.07.2020, 15:46

Când natura întâlnește nemurirea, se nasc trandafirii criogenați!

Singura diferență dintre cele doua tipuri de trandafiri, naturali și criogenați, este procesul de ofilire. Cei naturali se ofilesc după câteva zile sau după câteva săptămâni (în funcție de modul în care sunt păstrați) pe când cei criogenați nu. Însă, ambele tipuri de trandafiri au în comun frumusețea răpitoare, dar și fragilitatea. De aceea, trandafirii criogenați necesită anumite condiții de păstrare, însă nu este nimic complicat. 

Trandafirii criogenați trebuie păstrați în ambalajul original, indiferent care ar fi acesta (cupolă de sticlă, cutie de carton premium sau cutie acrilică) feriți de praf și de lumina solară directă. După cum știi, radiațiile UV pot decolora în timp și pot distruge chiar și ambalaje din plastic, așa că un trandafir, chiar și criogenat, nu va rezista foarte mult timp dacă este expus zi de zi în razele solare puternice. De asemenea, păstrează-i așa cum sunt, fără a-i uda și fără a-i curăța. Procesul de criogenare este suficient pentru a-i menține frumoși și proaspeți timp de 25 de ani. 

Criogenarea este un proces ce durează de obicei trei săptămâni, timp în care trandafirii sunt ținuți la minus 55 de grade Celsius, după ce în prealabil li s-a scurs toată seva. Datorită acestui proces, petalele trandafirilor pot fi detașate cu grijă înainte de operațiune și rearanjate după ce criogenarea s-a încheiat, în formă de inimă. Un lucru interesant de menționat este culoarea trandafirilor. Deși multe persoane optează pentru culori clasice (roșu, alb, roz, galben) în florării există și trandafiri în culori neobișnuite cum ar fi albastru electric, verde neon, auriu și chiar și trandafiri bicolori. De cele mai multe ori, acesta este rezultatul unui pigment injectat în tulpină în timpul procesului de creștere a trandafirului. De aceea, culoarea nu se va deteriora într-un timp scurt și va rezista mult mai bine decât a unui trandafir vopsit. 

Dacă vrei să impresionezi pe cineva drag, în locul unui buchet clasic cu trandafiri, alege un trandafir criogenat sub cupolă. Este cadoul ideal chiar și pentru persoanele care spune că nu își doresc nimic material pentru a le fi demonstrată dragostea sau pentru cele cărora nu știi ce le-ai putea dărui, deoarece au deja totul. 

Noi îți recomandăm să alegi trandafiri criogenați dintr-o florărie online de lux! Astfel, te vei bucura de o mare varietate de produse și de ambalaje extraordinare. Să mai menționăm și serviciul de livrare la domiciliu? Propunerea noastră este să comanzi trandafiri criogenati de pe maisondor.ro și îți garantăm că nu vei regreta. Poți opta pentru trandafiri sub cupolă (unul sau mai mulți) sau pentru trandafiri ambalați în cutii elegante, chiar și in formă de inimă. Indiferent de trandafirii pentru care optezi, aceștia vor fi insoțiți e o felicitare cadou pe care o poți personaliza după bunul plac, instrucțiuni de păstrare și un ambalaj de neuitat. 

Ce spui? Alegi să dăruiești fericire cu ajutorul unui trandafir criogenat? 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Când natura întâlnește nemurirea, se nasc trandafirii criogenați!