Antena Meniu Search
x

Trei bacauani au furat mai multe perechi de pantaloni dintr-un magazin plin de clienti

Trei bacauani si-au innoit garderoba fara niciun ban. Au furat mai multe perechi de pantaloni dintr-un magazin plin cu oameni. Au folosit chiar hainele din rafturi drept paravan ca sa nu fie vazuti de vanzatori sau ceilalti clienti, dar nu au putut pacali si camere de supraveghere.

Vezi și

Dupa ce au vazut imaginile, politistii si-au dat seama ca hotii au nevoie si de niste accesorii, asa ca-i cauta sa le ofere niste “bratari”.

Un barbat cu o haina lunga, o femeia cu ochelari de soare si inca o doamna. La prima vedere par trei clienti obisnuiti. Dar spre deosebire de alti oameni care trec pragul magazinului, ei nu au de gand sa se opreasca la casierie inainte sa plece.

Privesc pe rand spre camera de supraveghere din magazin, apoi se indreapta intr-un colt in care cred ca nu sunt filmati. Dar ajung in cel mai bun unghi cu putinta.

Fara sa-si dea seama ca toate miscarile le sunt inregistrate, cei trei incep cumparaturile. Hainele care nu sunt pe placul lor devin paravan. La adapostul lor le ascund pe cele care li se potrivesc pe unde apuca.

Dupa ce barbatul indeasa o pereche de blugi sub hainele sale, rolurile se schimba. Acum e randul sau sa le acopere pe complice in timp ce fura.  Sesiunea de shopping continua apoi, chiar in fata camerei de supraveghere.

La sfarsit, cei trei lasa pe tejghea perechea de pantaloni folosita drept paravan si ies din magazin fara sa plateasca.

Abia la sfarsitul zilei, proprietarul magazinului si-a dat seama ca ii lipsesc cateva perechi de blugi in valoare de aproape 1.000 de lei. Oamenii legii inca ii cauta pe hoti.

Foto: uber-facts.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Trei bacauani au furat mai multe perechi de pantaloni dintr-un magazin plin de clienti