Antena Meniu Search
x

Trei barbati din Galati sustin ca au fost batuti de politisti

O oprire pe la sectia de politia i-a trimis la spital pe trei barbati din Galati. Agentii i-au luat cu forta dupa ce, spun ei, cei trei au inceput sa-i injure si sa arunce cu pietre. La randul lor, barbatii sustin ca au fost incatusati si batuti.

Vezi și

De la sectia de politie, unul dintre barbati a ajuns lesinat de durere la spital. E plin de vanatai pe tot corpul si are mai multe coaste rupte.

Cei trei barbati au petrecut intr-un bar din Galati. Sotia unuia dintre ei tocmai nascuse, iar el si-a cinstit prietenii. Spre dimineata, petrecaretii au plecat veseli spre casa, dar pe drum, au dat nas in nas cu un politist si un agent local.

La un moment dat, cei doi politisti au chemat ajutoare. Au folosit un spray ca sa-i imobilizeze pe barbati si i-au dus la sectie. Acolo ar fi continuat cosmarul.

“Au anuntat interventia fara sa comitem nicio infractiune, am fost dusi la sectie si batuti”, spune unul dintre petrecareti.

Politistii spun ca, de fapt, ei au fost victimele. Unul dintre agenti a ajuns si el la spital cu mana in ghips.

In timp ce un politist ii urmarea, acestia au aruncat cu pietre chiar si cu o bordura, politistul aparandu-se cu mana dreapta pe care o are in prezent imobilizata.

Cei trei barbati vor sa faca plangere impotriva politistilor. La randul lor, agentii le-au intocmit dosare pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Trei barbati din Galati sustin ca au fost batuti de politisti