Antena Meniu Search
x

O bonă din Ialomiţa a sunat la salvare. Cei trei bebeluşi pe care îi îngrijea au ajus la spital cu jumătate din greutatea normală vârstei lor

Caz revoltător la Ialomiţa. Trei bebeluşi au ajuns în stare gravă la spital, aproape leşinaţi de foame, după ce părinţii i-au lăsat în grija unei bone.

Vezi și

Caz revoltător la Ialomiţa. Trei bebeluşi au ajuns în stare gravă la spital, aproape leşinaţi de foame, după ce părinţii i-au lăsat în grija unei bone şi au plecat la muncă în străinătate.

Pentru fiecare copil, femeia primea câte 500 de lei pentru mâncare. Şi totuşi, bebeluşii au ajuns la spitalul din Slobozia în stare gravă, cântărind  jumătate din greutatea normală pentru vârsta lor şi cu anemie severă. 

Medicii de acolo i-au stabilizat, dar s-au speriat atât de tare de starea lor încât i-au trimis pe doi dintre ei la Bucureşti. Aici, la Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu, cei doi bebeluşi primesc acum îngrijiri, în timp ce la Direcţia de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului Ialomiţa se face o anchetă socială.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O bonă din Ialomiţa a sunat la salvare. Cei trei bebeluşi pe care îi îngrijea au ajus la spital cu jumătate din greutatea normală vârstei lor