Antena Meniu Search
x

Trei copii din Panciu, salvaţi dintr-un incendiu de un poliţist şi un jandarm. Cei doi au fost alertaţi de ţipetele celor mici

Trei copii din oraşul Panciu, judeţul Vrancea, au fost salvaţi dintr-un incendiu de o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm.

de Monica Palade

la 11.01.2021, 15:55

  • Trei copii salvaţi dintr-un incendiu
  • Au reuşit să stingă focul

Cei doi au fost alertaţi de ţipetele disperate ale micuţilor şi nu au stat mult pe gânduri şi au intrat în locuinţa cuprinsă de flăcări. Copiii, cu vârste de patru, şapte şi nouă ani, aveau arsuri la nivelul feţelor şi membrelor.

Au reuşit să stingă focul

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului. După ce s-au asigurat că micuţii sunt în siguranţă, agentul de poliție Mîrza Silviu și sergent major Carabă Leonid din cadrul IJJVrancea, împreună cu o rudă a copiilor au reușit să stingă focul care cuprinsese mobila și articole vestimentare aflate în încăpere.

Cei trei copii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Cum a pornit incendiul

 

Din primele informaţii, se pare că băiatul cel mare, care are arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, a aruncat benzină pe foc, iar de aici şi până la incendiu nu a mai fost decât un pas.

Din cauza rănilor grave, copiii au fost transferaţi de la Spitalul Judeţean Focşani la Grigore Alexandrescu din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Trei copii din Panciu, salvaţi dintr-un incendiu de un poliţist şi un jandarm. Cei doi au fost alertaţi de ţipetele celor mici