Antena Meniu Search
x

Video Trei dosare penale deschise de procurori, după greva angajaţilor Metrorex

Autorităţile au sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie şi Combaterea Crimei Organizate despre greva de la metrou, pentru a face o anchetă. Ministrul Transporturilor şi Metrorex au depus plângerile.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 26.03.2021, 19:34

Vezi și
  • Au fost sesizate Direcţia Naţională Anticorupţie, Combaterea Crimei Organizate şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, după greva Metrorex.

Protestele de la metrou se încheie, însă consecinţele penale abia acum încep. S-au deschis trei dosare penale, la trei instituţii diferite, pentru mai multe infracţiuni. Vorbim în primul rând de sesizarea făcută de Metrorex către DIICOT, pe Legea terorismului, pe sabotaj, mai exact.

De asemenea, ministrul Transporturilor a făcut o sesizare către Direcţia Naţională Anticorupţie pentru comiterea mai multor infracţiuni precum trafic de influenţă, abuz în serviciu sau zădărnicirea combaterii bolilor.

Procurorii trebuie să-i identifice pe toţi participanţii de la acţiunea de la Metrou

Un al treilea dosar penal a fost deschis de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pe Legea dialogului social. 

Vedem, în zilele următoare, ce se întâmplă cu aceste dosare penale. Procurorii trebuie să strângă probe, să-i identifice pe toţi cei care au fost în subteran şi au blocat circulaţia, trebuie să-i cheme la audieri şi mai apoi să vedem cine şi cum plăteşte în faţa legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Trei dosare penale deschise de procurori, după greva angajaţilor Metrorex