Trei rechini au fost expusi in acvariul din Parcul Herastrau

Publicat: 17.03.2013, 15:52.
Actualizat: 17.03.2013, 16:12

Rechinii au invadat parcul Herastrau, din Capitala. Au fost adusi din colturi indepartate ale lumii, insa nu trebuie sa va temeti. Sunt bine inchisi in acvarii, spre bucuria copiilor.

Alaturi de cei trei rechini fiorosi, tot in parc sunt alte peste 300 de specii de pesti.

Pentru ca peotii sa se simta in largul lor, acvariile reproduc mediile naturale. Totul e creat artificial, pana si apa.

Angajatii controleaza temperatura apei, care trebuie sa fie constanta, pana la 24 de grade Celsius. Alaturi de rechini, in alte 50 de acvarii, traiesc peste 300 de specii de pesti de recif si apa dulce.

Cine vrea sa stea la cativa centimetri de toate aceste creaturi poate sa vina de luni, in parcul Herastrau. Intrarea costa opt lei pentru copii si 10 pentru adulti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.