Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei tineri au murit intr-un teribil accident rutier, in Arad

A crezut ca este la raliu si pentru asta a platit cu viata. A patit-o un tanar de numai 24 de ani, care i-a luat dupa el si pe doi prieteni. Masina in care erau baietii s-a zdrobit de un microbuz cu numere de Bulgaria, pe drumul dintre Deva si Arad

de Redactia Observator

la 11.06.2013 , 08:19

Din pacate, DN7 isi ia tributul de victime din nou. O masina s-a transformat in sicriu pentru trei tineri intre 21 si 24 de ani. Viteza i-a condamnat la moarte pe toti, pe drumul dintre Arad si Deva. Asfaltul era ud, iar soferul n-a mai putut controla bolidul. “Nu adapteaza viteza la conditiile de drum, intra intr-o curba periculoasa la stanga, derapeaza, se rasuceste, se izbeste lateral de un microbuz”, a declarat comisarul Dorin Goilean, de la Politia Rutiera Arad.

In microbuz, erau cinci oameni. Ca sa-i salveze, medicii au improvizat o camera de garda pe marginea drumului. Dupa ce le-au acordat primul ajutor, au pornit cu ei spre spital. Patru au fost urcati in ambulante. Al cincilea intr-un elicopter si a fost dus la spitalul din Timisoara.

Intre timp, pompierii au taiat usile bolidului ca sa scoata trupurile celor trei tineri.

Vezi și

Vreme de o ora, circulatia a fost blocata pe Drumul National 7, supranumit de localnici Soseaua Mortii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Trei tineri au murit intr-un teribil accident rutier, in Arad