Antena Meniu Search
x

Trei tineri au plonjat cu masina intr-un lac de la marginea Capitalei

De la prea multa distractie poti intra la apa. Li s-a intamplat azi noapte unor tineri din Capitala. Au plonjat cu masina intr-un lac de la marginea orasului. Au reusit sa ajunga toti la mal, dar n-au ramas acolo pentru a le oferi explicatii politistilor

Vezi și

"Eu eram la mine, acolo, in cabina si deodata am auzit o bubuitura foarte mare", a povestit unul dintre martori, care si-a dat seama ca s-a intamplat ceva si a fugit sa dea o mana de ajutor.

"Am vazut masina in apa. Tipau pustii care erau in ea, au iesit. Erau foarte panicati. Au venit spre mine acolo, la gard si i-am intrebat ce-i cu ei", a mai spus barbatul.

Nu au dat prea multe explicatii, iar in scurt timp s-au facut nevazuti. "Unul a sarit gardul, doi au fugit. Si pe urma, ala care a sarit gardul, a venit cu o masina si l-a luat".

Martorii cred ca masina in care erau cei trei tineri ar fi fost furata.

Politistii nu stiu deocamdata cui apartine masina. Sunt siguri, in schimb, ca nu se mai afla nimeni in ea. Au verificat scafandrii.

"Nu am avut vizibilitate absolut deloc. Am lucrat pe pipaite, nu ne-am dat seama absolut deloc de culoarea sau de marca autovehicului, stimn doar ca nu exista victime", a declarat Dragos Claudiu, scafandru la ISU Bucuresti.

inii.

Politistii ii cauta acum pe cei trei tineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Trei tineri au plonjat cu masina intr-un lac de la marginea Capitalei