Antena Meniu Search
x

Tren de călători pe ruta Braşov - Bucureşti, deraiat la intrarea în Dârste. Traficul este întrerupt

Circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca - Bucureşti, după ce locomotiva unui tren de călători, care circula pe relaţia Braşov - Bucureşti, a deraiat la intrarea în staţia Dârste​. 

Tren de călători pe ruta Braşov - Bucureşti, deraiat la intrarea în oraşul Dârste. Traficul este întrerupt - Imagine ilustrativă

Circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca - Bucureşti, după ce locomotiva unui tren de călători, care circula pe relaţia Braşov - Bucureşti, a deraiat la intrarea în staţia Dârste​. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Braşov, circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca - Bucureşti, la kilometrul 163+200 metri, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri, care circula pe relaţia Braşov - Bucureşti.

Potrivit CFR, locomotiva trenului 12392 a deraiat de o osie la ieşire din staţia Dârste.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetă după ce un tren a deraiat în Braşov

"CFR informeaza că în această dimineaţă, locomotiva trenului 12392 a deraiat de o osie la iesire din statia Darste. Trenul circula in relatia Brasov - Bucuresti.

Pentru asigurarea continuitatii traficului feroviar cele doua vagoane ale trenului au fost retrase cu o alta locomotiva in statia Brasov, de unde vor circula în compunerea trenului IR 1644 pana la Bucuresti Nord.

Mentionam faptul ca circulatia feroviara intre Brasov si Darste nu este afectata, toate trenurile fiind redirectionate sa circule pe varianta de traseu Darste - Brasov, destinata trenurilor de marfa", anunţă CFR.

Cauzele deraierii vor fi stabilite de comisia de anchetă.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime. În momentul incidentului, în tren se aflau 9 călători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tren de călători pe ruta Braşov - Bucureşti, deraiat la intrarea în Dârste. Traficul este întrerupt