Antena Meniu Search
x

Trotuarele din Capitală, pline cu zăpadă. Toate firmele de deszăpezire din București au fost amendate

Drumarii din capitală au avut o noapte albă

Vezi și

Drumarii din capitală au avut o noapte albă. După ce au fost amendaţi de poliţişti pentru că nu şi-au făcut treaba, oamenii n-au stat mai deloc.

Au încărcat în camioane zăpada din staţiile RATB, au patrulat cu plugurile pe marile bulevarde şi şi-au făcut drum şi pe străzile secundare. Pentru că pe în staţiile RATB, pietonii nu mai aveau loc de atât omăt, excavatoarele au încărcat zăpada în camioane. Iar camioanele au dus-o în zone special amenajate. Într-o altă zonă, pompierii munceau ca să dea jos copacii căzuţi pe maşini.

Pe Şoseaua Ştefan cel Mare s-au format poduri de gheaţă. Toţi operatorii sunt în teren. Le-am solicitat ca pe timpul nopţii să îşi mărească efectivele atât de utilje, cât şi de forţă umană. Cei care au folosit transportul în comun au făcut acrobaţii ca să urce în tramvaie sau autobuze.Poliţiştii de la Rutieră au amendat ieri şase firme de deszăpezire pentru că nu şi-au făcut treaba cum trebuie, cu câte 2.200 de lei fiecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Trotuarele din Capitală, pline cu zăpadă. Toate firmele de deszăpezire din București au fost amendate