Antena Meniu Search
x

Secretul longevităţii unei bătrâne de 100 de ani din Tulcea, care nu a stat nicio zi în spital

A fost sărbătoare de... record în Tulcea. La un secol de viaţă, doamna Ioana a fost cinstită de cinci dintre cei şapte copii pe care i-a avut.

Vezi și

A fost sărbătoare de... record în Tulcea. La un secol de viaţă, doamna Ioana a fost cinstită de cinci dintre cei şapte copii pe care i-a avut, de nurori şi gineri, dar şi de nepoţi şi strănepoţi. În cei 100 de ani de viaţă, femeia nu a fost nici măcar o zi în spital. Nici atunci când a născut. Secretul longevițății ei, spun copiii, este mâncarea sănătoasă, dar şi cumpătarea în tot ceea ce a făcut.

Înconjurată de cei dragi. Aşa şi-a petrecut tanti Ioana ziua în care a împlinit un secol de viaţă. Şi nu a avut deloc un trai uşor. 

Bătrâna a avut şapte copii. Astăzi doar cinci mai trăiesc. Patru dintre ei sunt în acelaşi sat şi au grijă ca femeii să nu îi lipsească nimic.

După o viaţă cumpătată, dar şi cu credinţă în Dumnezeu, femeia a putut să-l primească în casă şi la 100 de ani pe preotul satului care venise cu stropitul de Bobotează. 

De la aniversare nu a lipsit nici primarul comunei. 

În lume, titlul de cel mai bătrân om în viaţă, îl deţine un bărbat din Indonezia, care pe 31 decembrie a împlinit 146 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Secretul longevităţii unei bătrâne de 100 de ani din Tulcea, care nu a stat nicio zi în spital