Antena Meniu Search
x

Tulcea: Un tanar baut si drogat a incendiat trei masini

Noapte cu ghinion pentru proprietarii a doua masini, din Tulcea. Un tanar baut si drogat s-a urcat intr-una dintre ele si i-a dat foc. Flacarile mari s-au extins imediat si la cel de-al doilea autoturism, dar si la unul aflat in proprietatea Autoritatii Rutiere Romane.

Vezi și

Alarma a fost data dupa lasarea intunericului. Cativa tineri au vazut ca din parcarea Autoritatii Rutiere ies flacari uriase si au sunat la 112.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul puternic, dar nu au mai putut salva nimic din cele doua autoturisme. Mai mult, flacarile s-au extins si la o masina care apartine ARR Tulcea.

Totul a pornit de la un tanar aflat sub influenta bauturilor alcoolice si a etnobotanicelor, care a uitat o tigara aprinsa pe bancheta uneia dintre masini. El a profitat de faptul ca era deschisa si s-a adapostit acolo. Oamenilor legii nu le-a fost greu sa-l prinda. Este un vechi cunoscut al lor si al medicilor.

Piromanul de ocazie a fost condus la sediul politiei si dupa ce se va trezi, va trebui sa dea explicatii atat in fata lor, cat si a proprietarilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tulcea: Un tanar baut si drogat a incendiat trei masini