Antena Meniu Search
x

Tunisian de 25 de ani, student la Iași, dat dispărut după ce de patru zile nu se mai ştie nimic de el

Un tunisian de 25 de ani, student la Iași, este căutat de familie și polițiști după ce de patru zile nu a mai răspuns la telefon. Dakhli Hichem s-a îmbarcat din Tunisia în cursa spre București, de unde ar fi trebuit să ajungă la Iași, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.09.2020, 14:28

Tunisian de 25 de ani, student la Iași, dat dispărut după ce de patru zile nu se mai ştie nimic de el
Tunisian de 25 de ani, student la Iași, dat dispărut după ce de patru zile nu se mai ştie nimic de el - Politia Romana/ Facebook
  • Dakhli Hichem este student la Iași și a dispărut după ce s-a îmbarcat din Tunisia în cursa spre București.
  • Semnalmentele tânărului sunt 1,80 metri înalţime, 75 kilograme, ten deschis, faţă ovală, ochi negri, păr brunet, tuns scurt.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Iaşi au fost alertați de sora tânărului de 25 de ani cu privire la faptul că acesta nu mai raspunde la telefon și mesaje de aproximativ patru zile.

Semnalmentele tânărului sunt 1,80 metri înalţime, 75 kilograme, ten deschis, faţă ovală, ochi negri, păr brunet, tuns scurt. Nu se cunosc elementele de vestimentaţie.

Persoanele care deţin informaţii care pot duce la găsirea tânărului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Tunisian de 25 de ani, student la Iași, dat dispărut după ce de patru zile nu se mai ştie nimic de el