Antena Meniu Search
x

Tunuri imobiliare în centrul Capitalei

Celebrul Gheorghe Stelian, omul-cheie în afacerile imobiliare ale cuplului Udrea-Cocoş, pare să fi pus mâna pe cele mai bune zone centrul şi nordul Bucureştilor

Vezi și

Celebrul Gheorghe Stelian, omul-cheie în afacerile imobiliare ale cuplului Udrea-Cocoş, pare să fi pus mâna pe cele mai bune zone centrul şi nordul Bucureştilor

Tânărul şi controversatul om de afaceri este acuzat acum că obţinut, pe nimic, bucăţi uriaşe din Floreasca, Moşilor şi lista merge adânc în inima Capitalei. Mai exact, Stelu a cumpărat pe sume de mizerie drepturi litigioase, care i-au adus o avere de milioane de euro şi a ajuns astfel unul dintre cei mai mari proprietari şi dezvoltatori din sectorul 2 al Bucureştilor, păstorit de Neculai Onţanu.

Reporterii noştri ridică, în exclusivitate, vălul de pe tunurile imobiliare impresionante date de Gheorghe Stelian. 

În fiecare şantier de pe terenurile obţinute în sectorul 2 de Gheorghe Stelian, acesta este răspunsul standard. Mai nou, foarte cooperant cu procurorii, dar şi foarte discret cu averea sa - construită pe cumpărarea de drepturi litigioase, la preţuri de nimic.

Şi creşte la sume ameţitoare. În acest fel, Gheorghe Stelian şi-a clădit imperiul imobiliar: zeci de terenuri răspândite în zonele cele mai bune din Sectorul 2. În Floreasca, parcele de mii de metri pătraţi, pe străzi cu nume sonore. Mai sus de cunoscutul cartier, Stelu a plusat pe bulevardul Barbu Văcărescu şi în Vatra Luminoasă, dar a continuat cu zona Circului şi, mai departe, spre centrul Bucureştilor, cu Moşilor şi bulevardul Basarabia. Sunt doar câteva nume. Harta proprietăţilor obţinute de Stelu este însă extrem de extinsă.

Moştenitorii familiei de industriaşi Tonolla aveau de recuperat peste patru hectare în sectorul 2 şi alte proprietăţi în Chiajna şi Sinaia. În mâinile lor, actele nu valorau nici cât o ceapă degerată.

Pentru că din acel moment, autorităţile s-au mişcat foarte rapid, Gheorghe Stelian a primit, la schimb, peste 5 hectare în cele mai bune zone ale Bucureştiului. Proprietăţile valorează zeci de milioane de euro. Care au ajuns în buzunarele lui Stelu.

Gheorghe Stelian şi Niculina Tatarici, parteneră de afaceri, au cumpărat drepturile pentru un teren în comuna ilfoveană Dobroieşti cu SCRIS 800 de mii de euro.

Şi Gheorghe Stelian nu s-a oprit aici. Mâine, vedem care a fost tunul imobiliar care i-a înfundat pe Stelu şi reţeaua Dorin Cocoş-Alina Bica. Şi reacţia autorităţilor binevoitoare cu omul de afaceri. În exclusivitate, la Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tunuri imobiliare în centrul Capitalei