Antena Meniu Search
x

Turda: O femeie a fost "usurata" de 2.700 de euro, de un barbat care a pretins ca este sotul plecat in strainatate

Nu trece saptamana fara sa mai auzim de o inselaciune. Cele mai multe grosolane. Si totusi numarul romanilor creduli, care le cad victime impostorilor este tot mai mare. Ultima isprava de acest fel vine din Turda, acolo unde o femeie a fost "usurata" de 2.700 de euro, de un barbat care a pretins ca este sotul plecat in strainatate si ca are nevoie disperata de bani.

Vezi și

In urma cu cateva zile, femeia a primit un telefon de la un barbat, care s-a recomandat drept sotul ei, plecat la munca in strainatate. Barbatul i-a spus ca a accidentat un pieton, dupa care convorbirea a fost intrerupta de un alt barbat, care s-a prezentat ca find avocatul din oficiu al sotului.

Acesta i-a explicat femeii ca victima accidentata este internata in spital si sotul trebuie sa plateasca pretul interventiei chirurgicale. Fara sa ceara prea multe explicatii, femeia a depus intr-un cont 2.700 de euro.

Cum si-a dat seama ca a fost inselata, femeia a mers la politie. Era evident prea tarziu. Banii fusesera ridicati deja.

sursa foto: catalancountries.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Turda: O femeie a fost "usurata" de 2.700 de euro, de un barbat care a pretins ca este sotul plecat in strainatate