Antena Meniu Search
x

Turismul din adâncuri, provocarea vacanţei de pe litoralul românesc

La final de vară, litoralul românesc pare tot mai aglomerat. Iar turiştii sunt dornici de noi aventuri. Astăzi, a fost ziua scufundărilor. Un sport greu, care îţi testează limitele, dar care te lasă să descoperi un univers fascinant.

de Redactia Observator

la 29.08.2019, 22:16

Vezi și

La final de vară, litoralul românesc pare tot mai aglomerat. Iar turiştii sunt dornici de noi aventuri. Astăzi, a fost ziua scufundărilor. Un sport greu, care îţi testează limitele, dar care te lasă să descoperi un univers fascinant. Sub apă, în adâncuri, putem vedea adevărate comori, sute de specii de peşti, plante subacvatice şi nenumărate epave. O experienţă unică, pe care a trăit-o pe propria piele şi reporterul Observator Andreea Filip. Iată ce a ieşit.

Într-o linişte deplină, în adâncuri, pasionaţii de scufundări descoperă o nouă lume. Una magică, în care sute de peşti înoată în mediul lor natural, printre alge. Unii pătrund în acest univers pentru prima dată. Pentru alţii, e deja ca o dependenţă.

Scufundarea a fost o provocare şi pentru reporterul Observator. Emoţiile au început de pe uscat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe faleza Cazinoului din Constanţa, curiozitatea a atras azi mai aproape de mare zeci de turişti. Ei pot fi următorii practicanţi de scuba diving. 

Pentru explorare e nevoie de un echipament special. Cei care au şi brevet de scufundare pot ajunge până la 30 de metri adâncime, unde descoperă comorile din adâncuri. 

Între Cazinoul din Constanţa şi Portul vechi Tomis putem vedea epavele You Xiu, Paris şi Sadu. În Costinești, putem ajunge la un submarin scufundat acum aproape 80 de ani, iar în Jupiter putem admira izvoare sulfuroase.

Pentru o experienţă inedită, turiştii plătesc 180 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Turismul din adâncuri, provocarea vacanţei de pe litoralul românesc