Antena Meniu Search
x

Turism din dragoste pentru fotografie! Din pasiune pentru natură şi pentru fotografie, mulţi vin chiar şi de la sute de kilometri depărtare.

Sunt îndrăgostiţi de fotografie, dar şi de natură. Iar pentru cele mai bune imagini sunt dispuşi să meargă şi kilometri întregi. Aşa se naşte turismul foto.

Vezi și

Sunt îndrăgostiţi de fotografie, dar şi de natură. Iar pentru cele mai bune imagini sunt dispuşi să meargă şi kilometri întregi. Aşa se naşte turismul foto, un fenomen care ia amploare în ţara noastră. Pe urmele unor turişti pasionaţi de fotografie au pornit şi reporterii Observator, chiar în satele din Munţii Apuseni.

Munţii Apuseni, ţinutul stăpânt de vechii moţi. Un loc de o frumuseţe numai bună de pus în ramă. 

Şi un aparat de fotografiat, prin obiectivul căruia sunt căutate mereu cele mai bune unghiuri, cele mai spectaculoase privelişti. Nu e nevoie de prea multe pentru o poză reuşită. Mai ales că natura face cea mai mare parte din treabă. 

Fotografii vin, descoperă satele de poveste şi le arată şi altora care, de dragul unor peisaje de vis, pornesc în drumeţie. 

Turismul foto e în creştere în toată România. 

Din pasiune pentru natură şi pentru fotografie, mulţi vin chiar şi de la sute de kilometri depărtare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Turism din dragoste pentru fotografie! Din pasiune pentru natură şi pentru fotografie, mulţi vin chiar şi de la sute de kilometri depărtare.