Antena Meniu Search
x

Turismul spatial sau monumetele UNESCO

IDEI de vacanta. Prima este legata de o vizita la limita spatiului, adica turismul spatial si cea de-aa doua, un tur al tuturor monumentelor UNESCO. Pretul unei calatorii in spatiu este cu adevarat prohivitiv.

Vezi și

In 2009, cineva a platit aproape 26 de milioane de euro ca sa viziteze Statia Spatiala Internationala. Asadar, ramanem pe Pamant pentru doi ani si un milion de lire sterline. Ce vezi in doi ani, asta plecand de la premisa ca seful iti va da atata concediu… 962 de momumente UNESCO si 157 de tari. Itinerariul complet include opriri la faimoase atractii turistice precum Taj Mahal sau Machu Picchu sau situri mai putin cunoscute, dar la fel de frumoase, precum ferma pictata din Halsingland, Suedia. Cazarea este atunci cand se poate doar la cinci stele, iar trasnsportul la business class. Si cum si Romania are monumente UNESCO, inseamna ca o parte din cei doi ani vor fi petrecuti pe meleagurile noastre. Circuitul include cateva zile in Delta Dunarii, la manastirile din Moldova, apoi la Horezu in Oltenia, la bisericile fortificate din Transilvania, la fortareata dacica de la Orastie, respectiv vizitarea centrului istoric al Sighisoarei si a bisericiilor din lemn din Maramures.

La finalul calatoriei, suma de 5.000 de lire sterline, din fiecare vacanta achizitionata, va fi donata UNESCO pentru intretinerea patrimoniului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Turismul spatial sau monumetele UNESCO