Antena Meniu Search
x

Turiştii, tot mai atrași de traseele de via ferrata din Vadu Crișului

După luni întregi de stat în casă, turiştii sunt dispuşi să-şi testeze limitele fizice mai mult ca înainte. O dovedeşte creşterea crescută pentru traseele de via ferrata.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.07.2020, 10:54

Vezi și
  • Participanţii au nişte reguli stricte de urmat.
  • Totul se face sub atenta supraveghere a ghidului.

În Bihor, drumeţiile în care oamenii se ajută de frânghii pentru a naviga printre stânci au devenit distracţia preferată.

Pentru turiştii care au acceptat invitaţia de a parcurge traseul de via ferrata, aşa începe aventura din Vadu Crişului. Pentru a se bucura, însă, pe deplin de peisajul superb, participanţii au nişte reguli stricte de urmat.

Totul se face sub atenta supraveghere a ghidului, care se asigură că nimeni nu este pus în pericol.

Turistă: Ne-am gândit că ne-ar prinde bine puţină mişcare după atât timp în care am fost închişi, aşa că am zis să începem cu ceva interesant.

În funcţie de numărul de participanţi într-o tură, dar şi de gradul de experienţă al acestora, parcurgerea traseului poate să ţină până la două ore şi jumătate.

Valentin Seres, organizator: Lumea începe să iasă încet-încet, ne bucurăm, începe să fie tot mai multă lume, facem puţină pauză şi vom intra şi în al doilea traseu, cel cu podul suspendat.

Indicat este ca parcurgerea traseului de via ferrata să se facă de persoane care au peste 16 ani, traseul fiind destul de dificil pentru copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Turiştii, tot mai atrași de traseele de via ferrata din Vadu Crișului