Antena Meniu Search
x

Ultimul week-end la mare. Plaje pline pe Litoral, de Sfânta Maria Mică

Turiştii nu se dau duşi de pe litoral. În weekendul de Sfânta Maria Mică au umplut plajele şi au comandat roabe pline cu băuturi.

Vezi și

Turiştii nu se dau duşi de pe litoral. În weekendul de Sfânta Maria Mică au umplut plajele şi au comandat roabe pline cu băuturi. Barmanii le-au adus direct la şezlong. Temperaturile perfecte de pe litoral au fost argumentul folosit de copii pentru a-şi convinge părinţii să prelungească vacanţa. Unele familii vor pleca din staţiuni chiar luni dimineaţă. La timp să ajungă la festiviţile de început de an. Sau poate nu.

Doar dacă privim în calendar am spune că e a doua săptămână din septembrie. Plaja din Mamaia este animată ca-n plină vară. Copiii se joacă în nisip, în timp ce adulţii se odihnesc pe şezlonguri, cu roaba de băutură lângă ei. Pentru mulţi, însă, este ultimul weekend la mare, în acest an. 

La insistenţele copiilor, unii părinţi au decis să prelungească vacanţa cu o zi.

Aglomeraţia din staţiuni îi face şi pe vânzătorii de suveniruri să-şi prelungească şederea. Prezenţa unor turişti americani este aur curat.

La Saturn plaja nu este la fel de plină, însă tocmai asta e pe placul celor care iubesc toamna la mare. Au în sfârşit spaţiul necesar şi pentru sporturile nautice. Amatorii de skijeturi şi-au exersat în voie trucurile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ultimul week-end la mare. Plaje pline pe Litoral, de Sfânta Maria Mică