Antena Meniu Search
x
LIVE

Turiștii sunt așteptați la munte. Hotelierii pregătesc ofertele de sărbători

Primele ninsori de la munte i-au făcut fericiţi pe administratorii de pârtii. Dacă temperaturile se menţin scăzute şi în următoarele zile, vor fi condiţii bune pentru schi. Şi hotelierii din Poiana Braşov s-au pus pe treabă. Camerele sunt pregătite pentru turiştii pe care îi îmbie cu reduceri.

De Redactia Observator la 01.11.2020, 11:46
Vezi și
  • Un sejur de sărbători la un hotel de patru stele din Poiana Braşov costă, anul acesta, 4.000 de lei, de persoană.
  • Anul trecut, în aceeaşi perioadă, preţurile urcau la 6.000 de lei. 

Ninge deja la munte, iar turiştii nu mai au mult până când vor putea veni în Poiană cu schiurile în spinare. Administratorii de pârtii au deja tunurile de zăpadă pregătite, în caz că zăpada naturală nu va fi suficientă. Tot ce mai trebuie este să scadă suficient temperaturile.

Dorin Drăgoi, administrator pârtie: Suntem în probe cu instalaţia de produs zăpada artificială, acest lucru l-am început săptămâna aceasta, de miercuri şi până în prezent şi vom continua şi zilele următoare, astfel încât să fim cu toate lucrările finalizate.

Şi cabanierii se bucură de ninsori. Deja au aprins focurile în şeminee şi s-au pregătit de oaspeţi.

Dan Colţ, administrator cabană: Prima zăpadă, destul de consistentă. Sperăm să avem parte de cât mai multă zăpadă în acest sezon. Vremea, cum vedeţi e plăcută pentru cei ce iubesc sporturile de iarnă, îi aşteptăm cu drag.

Şi hotelierii speră că zăpada le va aduce turişti în camere. La multe hoteluri pachetele de Revelion au fost vândute de anul trecut, când încă nu se ştia de pandemie. Însă pentru Crăciun mai sunt locuri.

Un sejur de sărbători la un hotel de patru stele din Poiana Braşov costă, anul acesta, 4.000 de lei, de persoană. Anul trecut, în aceeaşi perioadă, preţurile urcau la 6.000 de lei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Turiștii sunt așteptați la munte. Hotelierii pregătesc ofertele de sărbători