Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Paddleboarding-ul este la mare căutare printre turiștii români. Cât costă un bilet pe lacul Bezid

Un sport mai puţin cunoscut după denumirea destul de pretenţioasă, Paddleboarding este la mare căutare deja între români: vâslitul, în picioare, pe placă. Astăzi vă dezvăluim şi locul perfect în care puteţi face asta: lacul de acumulare Bezid din judeţul Mureş.

de Redactia Observator

la 09.08.2021 , 17:18

Lacul Bezid oferă o privelişte unică în acestă perioadă a anului. Atraşi de liniştea şi frumuseţea locurilor, turiştii vin aici să se relaxeze dar şi pentru sporturi nautice. Paddleboardingul este acum atracţia zonei. Oricine poate da testul de echilibru pe placă, dar... nu fără un instructaj serios în prealabil. E nevoie doar de un pic de voinţă şi de câteva minute de răbdare.

"Echilibrul, da, e cel mai important, să-ţi ţii echilibrul pe care îl găseşti dacă te concentrezi tu cu tine. E un fel de yoga. E cel mai relaxant mod de a-ţi petrece un weekend, o duminică, o zi. E foarte, e foarte frumos", a povestit o practicantă a sportului.

O nouă modalitate de relaxare

Vezi și

Acest sport este destinat tuturor, indiferent de vârstă. "De la 5 ani la 80 pot să zic. Trebuie doar să îţi doreşti. Dorim să scoatem omul din problemele cotidiene, să se destindă, să descopere frumuseţea naturii, să se relaxeze, este chiar o alternativă de concediu", a spus  Monica Farcas - organizator al evenimentului.

Preţul pentru o oră pe placă este de 35 de lei, iar pentru o zi întreagă este de 140 de lei. Iar pentru grupuri de patru sau mai multe persoane există şi reduceri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Paddleboarding-ul este la mare căutare printre turiștii români. Cât costă un bilet pe lacul Bezid