Antena Meniu Search
x

Adolescentul suspectat că a ucis-o pe micuţa Estera dus la Parchet, arestat pentru 30 de zile (Video)

Tânărul de 17 ani, principalul suspect în dosarul "Estera", a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce fusese reţinut pentru 24 de ore.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.06.2019, 17:35

Adolescentul suspectat că a ucis-o pe micuţa Estera dus la Parchet, arestat pentru 30 de zile (Video) Vezi și

Tânărul de 17 ani, principalul suspect în dosarul "Estera", a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce fusese reţinut pentru 24 de ore.

Adolescentul este bănuit că a batjocorit-o şi apoi i-a luat viaţa unei fetiţe de 5 ani, anchetatorii nereuşind timp de peste un an de zile să dea de urma criminalului. După reanalizarea probelor ADN, tânărul de 17 ani a devenit principalul suspect.

Adolescentul suspectat că a ucis-o pe micuţa Estera, arestat preventiv pentru 30 de zile

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, suspectat că a batjocorit şi a ucis-o pe Estera, o fetiţă de 5 ani, în Baia Mare, în aprilie 2018.

Tribunalul Maramureş a admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă a unui adolescent de 17 ani pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi viol.

Surse precizează că tânărul de 17 ani ar fi locuit în aceeaşi casă cu fetiţa şi părinţii ei. Tot potrivit unor surse, tânărul şi-ar fi recunoscut fapta în faţa anchetatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Adolescentul suspectat că a ucis-o pe micuţa Estera dus la Parchet, arestat pentru 30 de zile (Video)