Antena Meniu Search
x

Elena Udrea și Alina Bica se fereau de bănci și bancomate, în Costa Rica. Un român le dădea bani cash zilnic, susțin anchetatorii

Elena Udrea și Alina Bica se refereau de bănci și bancomate, în Costa Rica. Un român le dădea bani cash zilnic, potrivit rezultatelor anchetei efectuate de Direcția de Inteligență și Siguranță (DIS), citate de Diario Extra.

Elena Udrea și Alina Bica se refereau de bănci și bancomate, în Costa Rica. Un român le dădea bani cash zilnic, potrivit rezultatelor anchetei efectuate de Direcția de Inteligență și Siguranță (DIS), citate de Diario Extra.

Presa din Costa Rica dezvăluie că Elena Udrea și Andreea Bica trăiau în lux în Costa Rica, fără ca pe numele lor să existe vreo tranzacție bancară sau ca cele două să se apropie de vreun bancomat.

Diario Extra scrie că Udrea și Bica primeau bani cash zilnic, de la un compatriot, bani cu care achitau chiriile la apartamentele de lux în care locuiau sau frecventau cele mai bune restaurante din capitala San Jose.

Cele două românce au fost urmărite mai multe luni de anchetatorii Direcției de Inteligență și Siguranță (DIS), care au descoperit că pe numele Elenei Udrea și Alinei Bica nu există tranzații bancare și că cele două nu scoteau bani de la bancomat.

Pe acelaşi subiect

Potrivit DIS, fostul ministru al Turismului și fosta șefă a DIICOT primeau bani cash zilnic de la un compatriot, trăiau în apartamente de lux, schimbând des reședințele, și luam masa la cele mai mari restaurante din capitala San Jose.

În momentul în care au fost reținute, cele două românce locuiau într-un complex rezidențial de lux din zona Rohrmoser, Pavas, pentru care plăteau chirii de aproximativ 1300 de dolari pe lună.

De asemenea, aveau la dispoziție în permanneță mașini moderne și frecventau cele mai bune restaurante din capitala țării.

Udrea și Bica ieșeau în permanență însoțite de mai multe persoane, așa cum s-a întâmplat și în momentul în care au fost reținute.

Ancheta celor ce la DIS și OIJ (Organismul de Investigaţii Judiciare) dezvăluie, de asemenea, că Udrea și Bica și-au schimbat des locuința în Costa Rica.

“Au avut mai multe locuințe. Le-am văzut în Curridabat (n.r. - oraș din provincia San Jose), San Pedro de Montes de Oca și Escazú, dar mai multe detalii nu putem oferi, deoarece o anchetă este pe rol”, a declarat șeful Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea și Alina Bica se fereau de bănci și bancomate, în Costa Rica. Un român le dădea bani cash zilnic, susțin anchetatorii