Antena Meniu Search
x

Udrea recunoaşte că afaceristul Bogdan Buzăianu a dat bani grei la partid

Udrea recunoaşte că omul de afaceri Bogdan Buzăianu a dat bani grei, la partid, în campania din 2012

Vezi și

Udrea recunoaşte că omul de afaceri Bogdan Buzăianu a dat bani grei, la partid, în campania din 2012. Dar spune că ea nu s-a atins de bani. Mărturisirea ar fi fost făcută în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor. 

Udrea e acuzată de procurori că a luat mită 5 milioane de dolari de la magnat. Deputaţii din comisie au decis că Udrea poate fi urmărită penal, dar nu şi reţinută sau arestată. Deputaţii din comisia juridică nu şi-au dat aviz pentru reţinerea şi arestarea deputatei. Raportul este unul consultativ, aşa că situaţia s-ar putea răsturna din nou, pentru Udrea. Plenul Camerei ar putea lua o decizie miercurea viitoare. Udrea susţine că noul dosar e mai ceva ca un tratat de filosofie. Nu şi-a pierdut simţul umorului, când l-a studiat. S-a dus la parlament purtând pantofi, cu micro. lacăte. Elena Udrea este cercetată de DNA pentru luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani. Este acuzată că s-ar fi ales cu o vilă, ca un castel, în Eforie Sud, prin presiuni şi diverse manevre financiare.

Procurorii mai spun că Udrea l-ar fi ajutat să se îmbogăţească pe Bogdan Buzăianu, "băiatul deștept din energie", care făcea afaceri cu Hidroelectrica, una dintre companiile profitabile ale statului. 80 la sută dintre contractele cu compania erau controlate de Buzăianu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Udrea recunoaşte că afaceristul Bogdan Buzăianu a dat bani grei la partid