Antena Meniu Search
x

ULTIMA ORĂ! A venit PROTECŢIA COPILULUI la familia Pomohaci! Inspectorii fac verificări în urma scandalului în care este implicat preotul (VIDEO)

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului s-a prezentat la reşedinţa familiei Pomohaci pentru a demara verificări specifice, în urma scandaului în care este implicat preotul suspendat Cristian Pomohaci.

ULTIMA ORĂ! A venit PROTECŢIA COPILULUI la familia Pomohaci! Inspectorii fac verificări în urma scandalului în care este implicat preotul

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului s-a prezentat la reşedinţa familiei Pomohaci pentru a demara verificări specifice, în urma scandaului în care este implicat preotul suspendat Cristian Pomohaci.

Inspectorii au fost întâmpinaţi de fiul adoptiv al preotului, care a precizat că nu are nimic de ascuns şi s-a declarat la dispoziţia autorităţilor. Acesta a precizat că are mai mulţi copii în grijă, care îşi petrec acolo vacanţa de vară.

"Au fost mai devreme cei de la Protecţia Copilului, au văzut copiii, totul e în ordine, au vorbit cu părinţii la telefon, nu avem nimic de ascuns. Nu-i nimic ieşit din comun. Copiii stau în vacanţă la noi, nu-i punem la munci agricole, nu-i forţăm cu nimic, mergem ei peste tot, îi ducem la ştrand. Au declarat şi ei cei fac aici, mai mult de atât nu avem ce să vă spunem", a declarat familia Pomohaci.

Avem şi alte articole pe aceeaşi temă! Trebuie să le citeşti!

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Preotul Cristian Pomohaci ar fi PUTRED de BOGAT! Ar avea 8 apartamente, valorând peste un milion de euro, numai în Cluj!

LOVITURĂ în cazul preotului Pomohaci, înregistrat făcând AVANSURI SEXUALE unui minor! Decizie de ULTIMĂ ORĂ în scandalul momentului

DELIR MISTIC la Alba, în faţa Arhiepiscopiei. Cum l-au primit enoriaşii pe preotul Pomohaci, acuzat că i-a oferit bani unui minor să se culce cu el (VIDEO)

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul preotului Pomohaci, înregistrat făcându-i AVANSURI SEXUALE unui minor!

PRIMELE IMAGINI de la Parohia preotului Pomohaci, înregistrat făcându-i AVANSURI SEXUALE unui minor! REACŢIA INCREDIBILĂ a enoriaşilor (VIDEO)

După ce a fost înregistrat făcând avansuri unui adolescent, pe preotul Cristian Pomohaci îl aşteaptă pedeapsa maximă a bisericii!

SCANDAL URIAŞ în sânul Bisericii Române, după dezvăluirile şocante privind preotul Cristian Pomohaci: "Dosarul pentru caterisirea lui era pregătit, dar nu ne-am grăbit pentru că am crezut că se îndreaptă"

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre Cristian Pomohaci! Celebrul preot, înregistrat când îi cere unui MINOR să accepte relaţii HOMOSEXUALE cu el: "Facem sex, te plătesc pentru sex! Arată-mi ciocanul" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » ULTIMA ORĂ! A venit PROTECŢIA COPILULUI la familia Pomohaci! Inspectorii fac verificări în urma scandalului în care este implicat preotul (VIDEO)