Antena Meniu Search
x

Ultimele repetiții înainte de vizita Papei

Emoţii puternice, înaintea vizitei Papei. În Piaţa Culturii din Iaşi va începe în câteva ore construcţia scenei de pe care Sfântul Părinte se va adresa mulţimii, iar în Catedrala Catolică din oraş a fost adusă icoana Fecioarei Maria de la Sanctuarul din Cacica.

de Redactia Observator

la 23.05.2019, 00:15

Vezi și

Emoţii puternice, înaintea vizitei Papei. În Piaţa Culturii din Iaşi va începe în câteva ore construcţia scenei de pe care Sfântul Părinte se va adresa mulţimii, iar în Catedrala Catolică din oraş a fost adusă icoana Fecioarei Maria de la Sanctuarul din Cacica. Într-un alt colţ de ţară, într-un atelier din Satu Mare, se fac ultimele retuşuri la veşmintele liturgice pe care Papa Francisc le va purta în timpul vizitei apostolice din România.

În fața icoanei Maicii Domnului de la Sanctuarul Cacica, Papa Francisc va rosti pe 1 iunie o rugăciune pentru tineri și familii.

Papa Francisc se va adresa celor aproape 150.000 de pelerini care vor ocupa Piața Culturii din Iași de pe o scenă a cărei construcții va începe peste două zile.

Un artist local a pregătit, în onoarea Papei, statuia reconcilierii, o lucrare din marmură de câteva tone.

Pregătiri sunt și la Șumuleu Ciuc, unde tot pe 1 iunie Papa Francisc va oficializa Sfânta Liturghie la Sanctuarul Marian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Ultimele repetiții înainte de vizita Papei