Antena Meniu Search
x

Ultimul weekend fără aglomeraţie în Poiana Brașov. Se poate schia pe toate pârtiile

Împătimiţii de schi, dar şi cei care abia descoperă sporturile de iarnă s-au grăbit să profite de ultimul weekend fără aglomeraţie la munte. Cu o săptămână înainte de deschiderea oficială a sezonului, preţurile în staţiuni sunt încă acceptabile.

Vezi și

Împătimiţii de schi, dar şi cei care abia descoperă sporturile de iarnă s-au grăbit să profite de ultimul weekend fără aglomeraţie la munte. Cu o săptămână înainte de deschiderea oficială a sezonului, preţurile în staţiuni sunt încă acceptabile. Stiuaţia nu va rămâne mult timp aşa, spun turiştii. În Poiana Braşov, s-au vândut cu sute de euro toate pachetele pentru Crăciun şi Anul Nou.

Pârtiile din Poiana Braşov sunt suficient de libere pentru ca începătorii să poată cădea în siguranţă. Turiştii care preferă liniştea s-au grăbit să vină la schi înainte de deschiderea sezonului oficial, care va avea loc pe 23 decembrie.

Toate pârtiile din Poiana Braşov sunt funcţionale, cu o săptămână înainte să înceapă vacanţa de Crăciun. Stratul de zăpadă măsoară între 40 şi 80 de centimetri.

Iar în acest weekend, la un hotel de patru stele, o cameră dublă costă 119 euro.

Este ultimul weekend când se mai poate găsi o cameră liberă în Poiana Braşov. Toate pachetele de Crăciun, care pornesc de la 500 de euro au fost deja vândute. La fel şi cele de Revelion, care ajung la 850 de euro de persoană.

Şi preţurile pentru transportul cu telecabina au crescut, faţă de anul trecut. O urcare costă anul acesta 25 de lei, faţă de 20 de lei, anul trecut. Pârtiile nu au fost amenajate, însă, doar pentru profesionişti.

Cei care nu ştiu să schieze sau să se dea cu placa au la dispoziţie, în Poiana Braşov, o pârtie special amenajată pentru ei, pentru colace şi sănii. O zi întreagă de săniuş costă aici aproximativ 90 de lei.

Domeniul schiabil din Poiana Braşov a fost modernizat în totalitate, în 2011. Lungimea însumată a pârtiilor ajunge la 25 de kilometri.

Iubitorii sporturilor de iarnă au unde să schieze în acest weekend şi în judeţele Alba, Bihor, Mureş sau Harghita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ultimul weekend fără aglomeraţie în Poiana Brașov. Se poate schia pe toate pârtiile